JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Supanchor R25 R38 R51 ngebor diri jangkar SDA bar pikeun Konstruksi Underground

Pedaran pondok:

Sistem Jangkar Pengeboran Diri mangrupikeun palang jangkar berulir anu kerung kalayan bor pangorbanan sakur anu ngalaksanakeun pangeboran, panambih sareng pengerukan dina hiji operasi. Sistem jangkar pangeboran mandiri utamina dianggo dina stabilisasi lamping, tunneling pre-support, yayasan sareng tihang mikro sareng padamelan anu sanésna dianggo dina proyek tambang, tunneling, karéta api, konstruksi sareng sajabana proyék.


Detil Produk

Tanda Produk

Sistem Jangkar Pengeboran Diri mangrupikeun palang jangkar berulir anu kerung kalayan bor pangorbanan sakur anu ngalaksanakeun pangeboran, panambih sareng pengerukan dina hiji operasi. Sistem jangkar pangeboran mandiri utamina dianggo dina stabilisasi lamping, tunneling pre-support, yayasan sareng tihang mikro sareng padamelan anu sanésna dianggo dina proyek tambang, tunneling, karéta api, konstruksi sareng sajabana proyék.

Ukuran Thread Sunda: R25, R32, R38, R51,
Ukuran Thread: T30, T40, T52, T73, T76, T103, T127, T130

Standar Thread: ISO10208 / ISO1720

self drilling anchor SDA bars11

Kaunggulan sareng Karakteristik

1. Henteu diperyogikeun casing, sabab jangkar bar tiasa dibor kana taneuh leueur tanpa peryogi casing kanggo ngadukung liang bolong.
2. Pangeboran gancang sareng pamasangan, kusabab pangeboran, pamasangan sareng grouting aya dina hiji operasi.
3. Duanana benang tali sareng benang trapezoid anu mantap sareng idéal pikeun pangeboran usaha Rotary-percussive sareng ngajantenkeun tingkat ikatan anu luhur sareng asam urat boléd.
4. Inti kerung henteu ngan ukur dianggo pikeun siraman nalika ngebor, tapi ogé pikeun grouting saatos
pangeboran.
5. Utas kontinyu mastikeun batang tiasa diteukteuk sareng gandeng iraha waé, atanapi dipanjangan.
6. Bit jangkar anu béda sayogi pikeun kaayaan taneuh anu béda.
7. Duplex prosess anti-crossion, hot-dip galvanis sareng sistem palapis epoxy.

Data teknis jangkar bar kerung

Ukuranna

OD (mm)

KTP (mm)

Beban Pamungkas (KN)

Beban Ngahasilkeun (KN)

Beurat (kg / méter)

R25N-14

25.0

14.0

200

150

2.3

R32L-22

32.0

22.0

220

180

2.8

R32N-21

32.0

21.0

280

230

2.9

R32N-18.5

32.0

18.5

280

230

3.4

R32S-17.5

32.0

17.5

360

280

3.5

R32S-15

32.0

15

360

280

4.1

R38N-21

38.0

21.0

500

400

4.8

R38N-19

38.0

19.0

500

400

5.5

R51L-38

51.0

38.0

550

450

6.0

R51L-36

51.0

36.0

550

450

7.6

R51N-36

51.0

36.0

800

630

7.6

R51N-33

51.0

33.0

800

630

8.4

T76N-49

76.0

49.0

1600

1200

16.5

T76S-45

76.0

45.0

1900

1500

19

T30-11

30.0

11.0

320

260

3.3

T30-14

30.0

14.0

275

220

2.9

T40-16

40.0

16.0

660

525

7.1

T40-20

40.0

20.0

540

425

5.6

T52-26

52.0

26.0

930

730

10

T73-56

73.0

56.0

1035

830

10.8

T73-53

73.0

53.0

1160

970

14

T73-45

73.0

45.0

1600

1270

17.5

T103-78

103.0

78.0

2270

1800

25

T103-51

103.0

51.0

3660

2670

44

Kelas baja

Acc. nepi ka EN10083-1 / EN10210-1

Arah benang

Leungeun kénca / Leungeun katuhu

Standar benang

ISO 10208 / ISO1720 / Standar internasional sanés

Aplikasi

self drilling anchor SDA bars6
self drilling anchor SDA bars7

Ngepak & ngangkut

self drilling anchor SDA bars8
self drilling anchor SDA bars10
self drilling anchor SDA bars9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan