JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Alat Anchor Pangeboran Diri

  • Anchor Bit

    Jangkar Bit

    SINODRILLS Self Drilling Anchor bit digunakeun salaku bahan pangorbanan pikeun liang pangeboran, biasana aya Tungsten karbida sareng waja ngeraskeun dua jinis, ngalangkungan mesin produksi atanapi casting produksi.

  • Supanchor R25 R38 R51 self drilling anchor SDA bars for Underground Construction

    Supanchor R25 R38 R51 ngebor diri jangkar SDA bar pikeun Konstruksi Underground

    Sistem Jangkar Pengeboran Diri mangrupikeun palang jangkar berulir anu kerung kalayan bor pangorbanan sakur anu ngalaksanakeun pangeboran, panambih sareng pengerukan dina hiji operasi. Sistem jangkar pangeboran mandiri utamina dianggo dina stabilisasi lamping, tunneling pre-support, yayasan sareng tihang mikro sareng padamelan anu sanésna dianggo dina proyek tambang, tunneling, karéta api, konstruksi sareng sajabana proyék.

  • R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt

    R38 gandeng gandeng R38 pikeun nyalira ngebor jangkar batu baud

    Kopling jangkar atanapi disebut kopling rod jangkar, anu dianggo pikeun manjangkeun tali jangkar sakumaha panjangna anu diperyogikeun.

    Jenis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 jsb.