JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Tabung Baja Seamless (A106, A53, API 5L, ST37, ST52, S275, S355)

Pedaran pondok:

ASTM A312 panas ngagulung pipa baja seamless harga murah

Kami MANUFACTURER profesional pipa Baja. Nyayogikeun kualitas anu luar biasa sareng jasa kalayan harga kalapa forC. S. Seamless Pipa, Alloy Steel seamless Pipa.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan

Q195-Kelas B, SS330, SPC, S185

Q215-Kelas C, CS Tipe B, SS330, SPHC

Q235 --- Kelas D, SS400, S235JR, S235JO, S235J2

Q345 --- SS500, ST52

ASTM A53 GrA, GrB; STKM11, ST37, ST52, 16Mn, jsb.

Standar

ASTM A53, ASTM A106 / ASME SA106 / ASTM A53 / ASME SA53 / API 5L GR. B PSL 1, ASTM A500, JIS G3444, G3445, G3452, G3454, Jst.

Kelas

Kelas A, Kelas B, Kelas C

Ukuranna

OD 10mm-1050mm WT: 1.00mm-100mm

Panjangna

 4000-13000mm

Beungeut

Annealed / manual digosok / mékanis digosok

Aplikasi

Dipaké dina bahan kimia minyak bumi, metalurgi, pembuatan kertas, tuangeun, damel kapal, lingkungan

Rincian Packing

Dina Bundel, di Bunk atanapi salaku Syarat anjeun

Waktos pangiriman

Dina 10-45 dinten saatos nampi pembayaran

Sarat pamayaran

L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram

Sarat Pangiriman

FOB CFR CIF

MOQ

1 ton

Asalna

Liaocheng OF Cina

CATETAN

Punten kersa ngahubungi kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk sareng jasa nilai anu paling saé pikeun anjeun.

Rincian bungkus

Carbon Steel Seamless Pipe
Carbon Steel Seamless Pipe1
Carbon Steel Seamless Pipe2

Aplikasi

Carbon Steel Seamless Pipe05

Sertifikasi

ce

  • Saméméhna:
  • Teras: