JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Pipa Baja Seamless

Pedaran pondok:

Tabung baja mulus, tiasa ngarobih sesuai sareng sarat konsumén


Detil Produk

Tanda Produk

Kami pabrik sareng stokis samentawis pipa baja seamless, tiasa mastikeun pangiriman gancang.

Ukuranna Kandel témbok: 1-100mm, Diaméter Kaluar: 10-1050mm (buleud)
Panjangna Panjangna: Panjang acak tunggal / Panjang acak ganda
5m-14m, 5.8m, 6m, 10m-12m, 12m atanapi salaku paménta pelanggan anu saleresna
Standar ASTM A53, ASTM A106, BS1387, GB / T9711, GB / T3901, ASTM A252, GB / T8711, BS 6363, JIS G3466, EN 10219, GB / T 3094-2000, GB / T 6728-2002 jsb
Bahan Q195-Kelas B, SS330, SPC, S185
Q215-Kelas C, CS Tipe B, SS330, SPHC
Q235 --- Kelas D, SS400, S235JR, S235JO, S235J2
Q345 --- SS500, ST52
ASTM A53 GrA, GrB; STKM11, ST37, ST52, 16Mn, jsb.
Kelas Kelas A, Kelas B, Kelas C
Bentuk Bagean Alun-alun, segi opat, buleud,
Ngepak Kebat, atanapi ku sagala jinis warna PVC atanapi sakumaha sarat anjeun
Tungtungna Tungtung polos / Beveled, dijagaan ku tutup plastik dina dua tungtung, motong quare, alur, utas sareng gandeng, jsb.
MOQ 1 Ton, harga kuantitas langkung seueur bakal langkung handap
Perawatan permukaan 1. Galvanis
2. Lukisan PVC, Hideung sareng warna
3. minyak transparan, minyak anti karat
4. Numutkeun sarat klien
Aplikasi 1. Pager, rumah kaca, pipa panto, rumah kaca
2. Tekanan rendah cair, cai, gas, minyak, pipa garis
3. Pikeun gedong boh di jero ruangan sareng luar gedong pangwangunan
4. Seueur dianggo dina pangwangunan perancah anu langkung mirah sareng merenah
Asalna Liaocheng OF Cina
Sértipikat API ISO9001-2008, SGS.BV 
Waktos pangiriman Biasana dina waktos 10-45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna 
Pamakéan Angkutan Pipa, Pipa Dandang, Pipa Hidrolik / Mobil, Pengeboran Minyak / Gas, Pangan / Minuman / Produk Susu, Industri Mesin, Industri Kimia, Pertambangan, Konstruksi & Dekorasi, Tujuan Khusus
Sarat pamayaran L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Waktos pangiriman Biasana Dina 10-45 Poé Saatos Nampi Mimitian
Mérek dagang Jinjufeng

FAQ

1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?
 Kami produsén propésional pikeun pipa waja, sareng perusahaan kami ogé mangrupikeun perusahaan perdagangan asing anu sangat profesional sareng téknis pikeun produk baja. Kami gaduh langkung seueur pangalaman ékspor kalayan harga kalapa sareng layanan purna jual terbaik. Salain ti ieu, urang tiasa nyayogikeun seueur produk baja pikeun nyumponan sarat pelanggan.

2. Dupi anjeun kiriman barang dina waktosna?
Leres, kami janji bakal nyayogikeun produk kualitas pangiriman anu pangsaéna dina waktos henteu masalah upami harga perobihan seueur atanapi henteu. Kajujuran nyaéta prinsip perusahaan urang.

3. Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?
Sampelna tiasa nyayogikeun palanggan kalayan gratis, tapi angkutan barang bakal ditutupan ku akun pelanggan. Sampel pengiriman barang bakal dipulangkeun ka akun pelanggan saatos urang damel sasarengan.

4. Kumaha kuring kéngingkeun cutatan anjeun gancang-gancang?
Email sareng fax bakal dipariksa dina 24 jam, samentawis éta, Skype, Wechat sareng WhatsApp bakal online 24 jam. Punten kirimkeun kami sarat sareng inpormasi urutan anjeun, spésifikasi (Baja kelas, ukuran, jumlah, port tujuan), kami bakal ngerjakeun harga anu pangsaéna. 

5. Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi?
Leres, éta anu kami jamin ka klien kami. Kami gaduh sertipikat ISO9000, ISO9001, sertipikat API5L PSL-1 CE sareng sajabana Produk kami kualitas luhur sareng kami gaduh insinyur propésional sareng tim pangwangunan.

6. Naon istilah pamayaran anjeun?
Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan kintun atanapi dibayar ngalawan salinan B / L dina waktos 5 dinten damel. 100% L / C henteu tiasa dibalikkeun dina waktos anu katingali mangrupikeun istilah pamayaran anu nguntungkeun ogé. 

7. Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu?
Leres leres pisan urang nampi.

Ngepak

PACKING
PACKING1
PACKING2

  • Saméméhna:
  • Teras: