JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

R38 gandeng gandeng R38 pikeun nyalira ngebor jangkar batu baud

Pedaran pondok:

Kopling jangkar atanapi disebut kopling rod jangkar, anu dianggo pikeun manjangkeun tali jangkar sakumaha panjangna anu diperyogikeun.

Jenis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkar gandeng

Kopling jangkar atanapi disebut kopling rod jangkar, anu dianggo pikeun manjangkeun tali jangkar sakumaha panjangna anu diperyogikeun.
Jenis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 jsb.

Kaayaan

Énggal

Industri lumaku

Karya konstruksi, Énergi & Tambang

 

Mesin Repo Tésrt

Disadiakeun

Tempat Asalna

Liaocheng, Cina

Jenis

Bor leungeun baju, Alat pangeboran nyalira

Sertifikasi

ISO

Tipe ngolah

Palsu

Aplikasi

konstruksi, pertambangan, tunneling, suport yayasan

Panjangna

140mm / 200mm

Arah benang

Leungeun kénca

Teu karasa

HRC25-HRC30

Garansi

Teu aya

Pidéo kaluar-inspépéksi

Disadiakeun

Tipe Marketing

Produk Biasa

Ngaran mérek

JINJUFENG

Mesin Tipe

Alat Pangeboran

Bahan

Baja Karbon

Anggo

pertambangan, torowongan, konstruksi

Standar benang

ISO10208 / ISO1720 / anu sanés

anchor couper specification table

Tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén.

Aplikasi

R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt6

Prosés produksi

R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan