JIN JU FENG

16 Taun Pangalaman Manufaktur

Warta

  • Bubuka pikeun pipa baja

    Salaku distributor utama pipa baja, Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng Ékspor Trading Co., LTD ngagaduhan reputasi anu kuat pikeun nyayogikeun inventaris produk anu rupa-rupa.Urang stock kuantitas vast boh pipa baja asing jeung domestik boh dina tembok hampang jeung beurat.Anjeun tiasa pariksa kartu garis kami pikeun langkung seueur ...
    Maca deui
  • Kelas Tinggi High Tensile Blast Tungku Taphole Bor Rod Bit

    "Self pangeboran bar" mangrupakeun jenis baud kerung, nu lolobana dipaké pikeun formasi batu rélatif stabil sarta lengkep.Agen anchoring kayaning résin, lem rékayasa, sarta semén gancang-setting anu nyuntik ti puseur baud, nu leuwih hade tinimbang baud biasa ...
    Maca deui
  • "Self pangeboran bar" mangrupakeun jenis baud kerung

    "Self pangeboran bar" mangrupakeun jenis baud kerung, nu lolobana dipaké pikeun formasi batu rélatif stabil sarta lengkep.Agen anchoring kayaning résin, lem rékayasa, sarta semén gancang-setting anu nyuntik ti puseur baud, nu hadé ti bolts biasa.Alatan ...
    Maca deui
  • bubuka ringkes pipa seamless baja karbon

    Bubuka: baja karbon pipa baja seamless mangrupakeun jenis baja panjang.Pipa baja ngagaduhan bagian anu kerung sareng seueur dianggo salaku pipa pikeun ngangkut cairan, sapertos pipa pikeun ngangkut minyak, gas alam, gas, cai sareng bahan padet anu tangtu.Dibandingkeun sareng baja padet sapertos roun ...
    Maca deui
  • blast tungku ketok liang bor bit

    The blast tungku bor muka bor mangrupakeun bit bor pikeun blast tungku mesin muka, sarta éta mangrupa bor bit pikeun ladle punching di pabrik baja.Ieu disebut oge blast tungku ketok liang bor bit.Awak bor diwangun ku pamawa sarta bit bor dina pamawa.Ieu diwangun ku bor cu ...
    Maca deui
  • Inspeksi pipa baja seamless

    Inspeksi pipa baja seamless

    1. Ukuran jeung bentuk inspeksi pipa baja (1) Steel pipe inspeksi ketebalan témbok: mikrométer, ketebalan gauge ultrasonic, teu kurang ti 8 titik dina duanana tungtung jeung catetan.(2) Inspeksi diaméter luar jeung ovality tina pipa baja: caliper, vernier caliper, ring gauge, sarta ngukur la ...
    Maca deui
  • Panungtun aplikasi sistem jangkar pangeboran diri

    Kalayan pangwangunan ékonomi anu gancang di bumi sareng di luar negeri, baut pangeboran diri sareng sistem jangkar pangeboran diri mangrupikeun bahan anu ngadukung sareng solusi dina industri rékayasa anchoring géotéhnis.Hal ieu dipaké dina sagala rupa proyék konstruksi.Dinten ieu, kuring parantos nyusun paling c...
    Maca deui
  • Blast tungku Taphole bor Rod

    Kami mangrupikeun produsén Blast Furnace Taphole Drill Rod, éta mangrupikeun produk unggulan kami, maka kami tiasa nyayogikeun anjeun kualitas luhur, harga anu kompetitif sareng jasa anu pangsaéna.1) Ukuran diulas kami (outdiameter * wallthickness) a.38mm * 12mm (1.496 ″ * 0.472 ″) b.34mm * 11mm (1.338 ″ * 0.433 ″) c.34mm * 12mm (1....
    Maca deui
  • Edit blast tungku bor pipe

    Blast tungku bor bit jeung bor pipe prosés produksi bubuka produk blast tungku bor pipe kabuka dijieunna tina baja-kakuatan tinggi.Ieu cocog pikeun blast tungku bor kabuka pipa pikeun sagala rupa openers blast tungku.Dina produksi tungku ledakan ironmaking, tungku ledakan pipa bor kabuka ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngawangun timer pangeboran grouting jangkar rods

    Ngartos kumaha carana ngawangun timer propelled grouting rod jangkar kerung, urang mimitina kudu nyaho ciri struktural na.The self-advancing bolt grouting kerung utamana diwangun ku awak bolt kerung, bit bor (sadaya-baja bor bit jeung alloy bor bit), hiji alat centering, a nyambungkeun s ...
    Maca deui
  • Édit parameter Téknis alat pangeboran umum

    Pipa bor (1) 2-7 / 8 "pipa bor 1) ★ diaméterna luar: 2-7 / 8 "(73mm);2) Diaméter jero: 2.151 "(54.6mm);3) ★ bor pipe baja kelas: G105;4)★ Bentuk ngolah: EU;5) Tembok ketebalan: 9.19mm;6)★ Beurat: 10.4ppf 7) Panjang total (tina taktak ka taktak): 31ft ± 0.5ft;8) Bahan ha...
    Maca deui
  • The futures snails naek, sarta titik tetep nepi

    harga spot pasar dinten ieu jadi kuat.Kuti dicutat Shayongzhong thread di 5.800 yuan / ton na coiled screw di 6.200 yuan / ton;Lianxin Huanghai threaded di 5.700 yuan / ton na coiled screw di 5940 yuan / ton.Dina dagang mimiti, kapangaruhan ku warta yén pabrik baja sakali deui ngawatesan ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2