JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Jual panas-diproduksi Cina R22 R25 R28 R32 R35 R38 Blast Furance Drilling Rob

Pedaran pondok:

Pipa bor [1] mangrupikeun jenis pipa waja sareng benang dina buntutna, anu dianggo pikeun nyambungkeun alat-alat permukaan rig pangeboran sareng alat-alat pangeboran sareng grinding atanapi alat liang handapeunna di handapeun pengeboran.


Detil Produk

Tanda Produk

Pipa bor [1] mangrupikeun jenis pipa waja sareng benang dina buntutna, anu dianggo pikeun nyambungkeun alat-alat permukaan rig pangeboran sareng alat-alat pangeboran sareng grinding atanapi alat liang handapeunna di handapeun pengeboran.

Perusahaan urang gaduh bengkel produksi pipa waja nyalira sareng pipa bor sareng bengkel produksi produk pendukungna. Pikeun ngahontal desain, pamrosésan, produksi ngalangkungan-karéta. Kami gaduh garis produksi pipa bor bor tungku panggedéna di Asia, sareng pangsa pasar pabrik baja Cina langkung ti 70%.

Mining Tunnelling Blasting6
Mining Tunnelling Blasting7
Mining Tunnelling Blasting8

Diaméter luar: Numutkeun kana paménta, sapertos: 32mm, 38mm, jsb
Kandel témbok: 4-12mm jsb.
Panjangna: 2m ka 12 m
Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 100CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, jsb
Type: JD32-1832R / 25H, JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R jsb.

Panjelasan Produk

Kami pabrik sareng stokis samentawis éta, tiasa mastikeun pangiriman gancang.

Tipe ngolah

Palsu

Rod cocog

Extention / Rod Rod

Mérek dagang

JINJUFENG

Paket Angkutan

Numutkeun sarat konsumén

Spésifikasi

25-40mm

Asalna

Liaocheng, Shandong Cina

Pipa bor dianggo dina tungku ledakan. Pipa bor tina mesin pembukaan tungku ledakan didamel tina waja kakuatan tinggi. Aya sababaraha rupa spésipikasi sareng bahan pikeun konsumén milih. Bahan utama nyaéta 45 ° waja, 40 Cr (40Cr), 42 Cr Mo (42CrMo). Produkna diantarana rod bor, pipa bor tungku bor, pipa bor paduan, pipa bor pembuka, pipa bor tungku ledakan, pipa bor tungku beuleum, pipa bor tungku kalsium karbida sareng pipa bor pembuka panon. Dina produksi tungku ledakan, éta utamina dianggo pikeun muka lolongkrang tina gun liat pikeun nyerep leutak.

Pipa bor ngagaduhan utas ganda R38, benang ganda T38, hiji benang T38, hiji benang R38 sareng R32. Upami pipa bor ngagaduhan alur panggilingan sareng benang, diameter luar tina 32 benang nyaéta 32, sareng diameter luar tina 38 benang nyaéta 38. Bit bor sareng pipa bor dilas sasarengan, sareng panjangna sesuai sareng syarat konsumén urang.

Kami bakal aktip kerjasama sareng sarat konsumén sareng tulus ngajak anjeun nganjang ka perusahaan kami. Ningali ka datangna anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras: