JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Taros Kami

Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng Ékspor Trading Co., Ltd.

TAROS KAMI

Pikeun saha waé anu mikirkeun perusahaan sareng dagangan kami, mangga kontak kami ku ngirim email atanapi ngahubungi kami gancang.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

ALAMAT

Kamar 508, Menara B, Gedong Chuangye, Jalan Dongchang, Jalan Dongcheng, Kacamatan Dongchangfu, Kota Liaocheng, Propinsi Shandong, Cina

E-MAIL

TEL

+8606358787816

TELEPON

+8613121617777
+8615653151886
+8617863522625

Hoyong damel sareng urang?