JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Pipa Seamless Steel Karbon (ASTM A106 GR. BASME SA106 GR. BAPI 5L GR.B)

Pedaran pondok:

Kisaran pipa Seamless urang aya dina bérés sapertos panas digulung, tiris ditarik jsb sareng ogé aya dina sababaraha ukuran. Ieu seueur dianggo dina aplikasi kanggo pesawat, bantalan anti gesekan, ordnance dll sareng industri sapertos konstruksi, rékayasa jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Standar Pipa waja API A106 GR.B A53 Gr.B seamless steel / ASTM A106 Gr.B A53 Gr.B tube bajaAP175-79, DIN2I5L, ASTM A106 Gr.B, ASTM A53 Gr.B,ASTM A179 / A192 / A213 / A210 / 370 WP91, WP11, WP22.DIN17440, DIN2448, JISG3452-54.
Bahan API5L, Gr.A & B, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70, X80, ASTM A53Gr.A & B, ASTM A106 Gr.A & B, ASTM A135,ASTM A252, ASTM A500, DIN1626, ISO559, ISO3183.1 / 2,KS4602, GB / T911.1 / 2, SY / T5037, SY / T5040 STP410, STP42.
Sértipikat API5L ISO 9001: 2008 TUV SGS BV jsb
Luar Diaméterna 10mm-1050mm
Kandel 1mm-100mm
Panjangna 5.8m 6m Maneuh, 12m Maneuh, 2-12m Acak.
Perawatan permukaan Hideung dicét, Galvanis, Alami, Anticorrosive 3PE dilapis, insulasi busa poliuretan.
Tungtung Tungtung bevel (> 2 "), Polos (≤2"), nganggo tutup plastik, kalayan ngaco sarengstop kontak.
Pamakéan / Aplikasi Jalur pipa minyak, Pipa bor, Pipa hidrolik, pipa Gas, pipa cairan,Pipa ketel, pipa saluran, Pipa Parancah farmasi sarengngawangun kapal jsb.

Rincian bungkus

1. Hideung varnish dicét atanapi minyak dicét minyak anti korosi, 2PE, 3PE dina permukaan.
2. Plain, squire motong atanapi bevelled tungtung ku caps.
3. Dina héksagon atanapi segitiga kebat ku strip baja.
4. Nyirian: Salaku per sarat pikeun pelanggan.

Carbon Steel Seamless Pipe
Carbon Steel Seamless Pipe1
Carbon Steel Seamless Pipe2

Rinci pengiriman barang

Sarat Perdagangan: FOB / CIF / CFR.
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union.
Palabuhan ngamuat: XinGang TianJin, Cina.
Pangiriman: Dina waktos 15-20 dinten saatos kami nampi setoran atanapi L / C dina pandangan.

Aplikasi

Carbon Steel Seamless Pipe05

Sertifikasi

ce

  • Saméméhna:
  • Teras: