JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Blast tungku kabuka bor pipa blast tungku pipa bor pipa R38 ledakan tungku bor pipa

Pedaran pondok:

Diaméter luar: R32, R38, R39 jsb.

Kandel témbok: 38 * 12, 32 * 10, 30 * 10 jsb.

Panjangna: 2m ka 12 m

Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 10CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, jsb.

Type: JD32-1832R / 25H, JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tipe ngolah Palsu
Rod cocog Extention / Rod Rod
Mérek dagang JINJUFENG
Paket Angkutan Numutkeun sarat konsumén
Spésifikasi 25-135mm

Rod pangeboran

Panjangna

Beurat

Nomer Bagian

mm

Suku

kg

R38-Babak39-R32

a1

 

2800

9.2

22.7

25R39-R32 / R38-2800-40

3400

11.2

27.8

25R39-R32 / R38-3400-40

3600

11.9

29.4

25R39-R32 / 38-3600-40

4100

13.5

34.5

25R39-R32 / 38-4100-40

4300

14.1

35.3

25R39-R32 / 38-4300-40

T38-Babak39-T38

a2

 

3000

9.8

24.9

25R39-T38-3000-40

3200

10.5

26.5

35R39-T38-3200-40

4000

13.1

33.4

25R39-T38-4000-40

Asalna

Liaocheng, Shandong Cina

Kami pabrik sareng stokis samentawis éta, tiasa mastikeun pangiriman gancang.

Pakét

Sirkulasi Reverse Circulasi Rod Rod

Rod Reverse Circulasi RC Pangeboran ogé disebut Pipa bor témbok Ganda, pipa bor ganda atanapi pipa bor Dual Wall. Éta diwangun ku dua lapisan pipa bor batin sareng luar (disebat pipa jero sareng pipa luar). Pipa jero sareng luar mangrupikeun celah annular, anu mangrupikeun saluran pikeun ngompa médiam siram ka handapeun liang nalika pangeboran batuan hidrolik sareng pangeboran sampling tengah. Lubang tengah tabung batin dibereskeun sacara gembleng ku méréskeun médium siram, sareng masing-masing pipa bor dua témbok dihubungkeun sareng sekrup tabung luar pikeun mastikeun transmisi torsi sareng tekanan. Tabung jero biasana dihubungkeun ku cara colokan, anu umumna ngan ukur dianggo salaku médiam siraman. Ku alatan éta, alat panyegel diperyogikeun di tempat colokan.

Pipa Bor Tembok Ganda dianggo dina ngeboran sumur anu diaméterna 84 sareng 93 mm sareng jero dugi ka 300 m dina taneuh kelas kamampuan bor II-V kalayan lapisan taneuh dugi ka kelas pangabisa bor VII dina minuhan sadaya prospék sareng geokimia anu diperyogikeun operasi, dina pemetaan géologis sareng ngajajah endapan mineral padet.

Pangeboran sumur dilaksanakeun sareng hidro-angkutan inti anu dikirimkeun dina permukaan sapanjang saluran internal senar bor dua kali.

1

  • Saméméhna:
  • Teras: