JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Jangkar Bit

  • Anchor Bit

    Jangkar Bit

    SINODRILLS Self Drilling Anchor bit digunakeun salaku bahan pangorbanan pikeun liang pangeboran, biasana aya Tungsten karbida sareng waja ngeraskeun dua jinis, ngalangkungan mesin produksi atanapi casting produksi.