JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Jangkar Bit

Pedaran pondok:

SINODRILLS Self Drilling Anchor bit digunakeun salaku bahan pangorbanan pikeun liang pangeboran, biasana aya Tungsten karbida sareng waja ngeraskeun dua jinis, ngalangkungan mesin produksi atanapi casting produksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bit pangeboran ngamuk blast nyayogikeun sakedik kalayan gancang gancangna muka, gampang kadali liangna, gampang kadali jerona sareng Angle tina beusi beusi, gampang dirawatan tina leutak beusi beusi.

Ukuran benang R32, SSR32, R35, SSR35, R38, T38, T45, T51, SST58, SST68, SGT60 jsb. 
Diaméter luar   41mm nepi ka 152mm
Jenis Rupa Hareup rata, Pusat tengah hareup, Uni-rupina
Tipe Rok Rok normal / Retrac rok
Jinis kancing Hemispherical, Parabolic, Ballistic, Conical
MOQ Henteu aya sarat pikeun uji coba atanapi urutan jalan satapak

Tiasa disesuaikan sareng gambar sareng sampel pikeun pinuh nyumponan kabutuhan konsumén anu béda.

Kami pabrik sareng stokis samentawis SDA bor bit, tiasa mastikeun pangiriman gancang.

Jenisna Bit pengeboran silang batu, Besi silang tirus, Bit tombol kancing / bit bor 34mm
Aplikasi Anggo dina tambang granit sareng marmer, tambang emas, karéta api, torowongan, sareng sajabana pikeun ngebor
Fitur Bit bor tirus nyambungkeun baja bor tirus tina bor batu pikeun liang pangeboran
Bahan Karbida kualitas luhur sareng baja kualitas luhur
MOQ 5 pcs
Urang tiasa ngarancang sareng ngadamel numutkeun sarat diameter anjeun, liang hawa sareng bentuk tombol karbit.
Jinis bit bor Diaméterna (mm) Sudut Taper (Gelar) Panjang (mm)
Bit chisel tapered 20/22/28/30/32/34/36/38/40 4 gelar / 6 gelar / 7 gelar / 11 gelar / 12 gelar 50/55/60/71/80
Bit silang 24/26/28/30/32/33/34/35/36/3/38/40/42/48/50/55 50/55/60/71/80
Tombol tapered bit 28/29/30/32/33/34/35/36/37/38/40/41/42/45 50/55/60/71/80

Bit jangkar dipaké salaku konsumsi korban pikeun liang pangeboran, biasana aya Tungsten karbida sareng waja ngeraskeun dua jinis, ngalangkungan mesin produksi atanapi casting produksi.

Jenis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 jsb.

BIT head type1
BIT SPECIFICATION1
bit01

Aarbide tip Thread Button Bit pikeun pengeboran batu & peledakan

Kaunggulan

Dibandingkeun sareng mérek luar negeri, kaunggulan urang aya di handap ieu:
a. Produk kami tiasa cocog sareng 95% ngalawan produk aslina
b. Harga kompetitif ngalawan merek terkenal sareng kualitas pangsaéna ngalawan pabrik alit

Tentang Kami

1. Pabrik kami parantos dikhususkeun dina pembuatan alat-alat pangeboran sareng suku cadang langkung ti 10 taun.
2. Kami gaduh téknologi sareng alat canggih.
3. Téknisi kami ngagaduhan pangalaman kerja propésional langkung ti 13 taun.
4. Alat pangeboran batu diékspor di sakumna dunya. Pasar utama: Norwégia, Turki, AS, Kanada, Australia, Brazil, Uruguay, Iran, Filipina, Thailand, India, jsb.

Bengkel

workshop002
workshop001

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan