JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Jangkar Bar

  • Supanchor R25 R38 R51 self drilling anchor SDA bars for Underground Construction

    Supanchor R25 R38 R51 ngebor diri jangkar SDA bar pikeun Konstruksi Underground

    Sistem Jangkar Pengeboran Diri mangrupikeun palang jangkar berulir anu kerung kalayan bor pangorbanan sakur anu ngalaksanakeun pangeboran, panambih sareng pengerukan dina hiji operasi. Sistem jangkar pangeboran mandiri utamina dianggo dina stabilisasi lamping, tunneling pre-support, yayasan sareng tihang mikro sareng padamelan anu sanésna dianggo dina proyek tambang, tunneling, karéta api, konstruksi sareng sajabana proyék.