JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun

Tentang Kami

Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng Ékspor Trading Co., Ltd.

Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng Ékspor Trading Co., Ltd. didirikeun taun 2005, modal didaptarkeun 1 juta.

Spésialisasi dina ledakan pipa bor tungku, pipa baja seamless, bolt kerung sareng perdagangan produk ékspor séjén.

Struktur perusahaan: Liaocheng Xing Rong Steel Tube Co., Ltd. Alat bor bor Shandong Jin Jian (Manufaktur) Co., Ltd. Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng dagang ékspor Co., Ltd. dua perusahaan produksi, produksi, penjualan sareng impor sareng ékspor dina hiji perusahaan.
Dua perusahaan produksi gaduh alat-alat canggih, kakuatan téknis anu kuat sareng alat uji lengkep.

Perusahaan parantos merhatoskeun kana manajemén ilmiah, standarisasi sareng sistematis ngeunaan kualitas produk, sareng lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001.

Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng dagang ekspor Co., Ltd. ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu independen, sareng parantos kalibet dina bisnis impor sareng ékspor salami 12 taun, produkna diékspor ka Thailand, Sri Lanka, India, Jepang, Pakistan, Jérman, Amérika Serikat, Brasil sareng nagara-nagara sareng daérah sanés, sareng ditampi ku konsumén.
Perusahaan taat kana "inovasi ilmiah sareng téknologi, manajemén integritas" konsép; Sareng "kualitas salamet".
"Produk anu stabil sareng dipercaya pikeun vitalitas perusahaan", pikeun kapercayaan pikeun nyiptakeun nilai, "integritas, pragmatik, inovasi"salaku usaha terus-terusan sareng tujuan perusahaan, giat ngamajukeun kajujuran, kerja keras, sumanget enterprising tina tim perusahaan, ngudag ngawangun merek terkenal domestik sareng asing, lakukeun pamimpin industri.

Perusahaan komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa anu langkung saé, sareng daék gawé bareng babaturan sakumna dunya pikeun win-win, nyiptakeun cemerlang.

Nami perusahaan: Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng Ékspor Trading Co., LTD
Alamat: Kamar 508, Tower B, Gedong Chuangye, Jalan Dongchang, Jalan Dongcheng, Distrik Dongchangfu, Kota Liaocheng, Propinsi Shandong, Cina
Taun pendaptaran: 2005
Halaman wéb perusahaan: http://chinasteelpipe.en.alibaba.com
Budaya perusahaan: integritas, praktis, kualitas, kelas hiji!

Filsafat bisnis: ngudag kaunggulan tanpa wates, maju sareng The Times sareng nyiptakeun masa depan!
Telepon: +86 06358787816
Manajer Umum: Yao Du 13121617777 admin@jinjufengt.cn
Kontak jalma: Dong Yunfei 15653151886 yunfei.dong@jinjufeng.cn
Gao Shenxu 17863522625 gaoshenxu@jinjufenggt.cn