JIN JU FENG

Pangalaman Manufaktur 16 Taun
  • Jin Ju Feng2
  • Jin Ju Feng11
  • jinjufeng

tentang Kami

wilujeng sumping

Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng Ékspor Trading Co., Ltd. didirikeun taun 2005, modal didaptarkeun 1 juta.
Spésialisasi dina ledakan pipa bor tungku, pipa baja seamless, bolt kerung sareng perdagangan produk ékspor séjén.
Liaocheng Xing Rong Steel Tube Co., Ltd. Alat bor bor Shandong Jin Jian (Manufaktur) Co., Ltd. Liaocheng Jin Ju Feng Impor sareng dagang ékspor Co., Ltd. dua perusahaan produksi, produksi, penjualan sareng impor sareng ékspor dina hiji perusahaan .

maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan
  • certification1
  • certification